BD Terrazzo - Aanrechtbladen, aanrecht.nl


Werkbladen

Een terrazzo werkblad bestaat uit een mix van diverse soorten granulaat korrels in diverse kleuren en maten. Deze mix wordt gemengd met cement en water, waarna het mengsel in een van tevoren gemaakte mal wordt gestort.

Na enkele dagen uitharden wordt het blad voor het eerst geslepen met een grove diamant en schuursteen, hierna worden de 'luchtgaatjes' gestopt met cement.

Nadat dit cement ook weer na enkele dagen is uitgehard, kan het blad voor de 3e en 4e keer nageslepen worden. Als het blad hierna droog is, wordt het met een speciale was geïmpregneerd en in de was gezet. Het blad is nu klaar om afgeleverd te worden.

Technische specificaties:
Het door u aangeschafte terrazzo werkblad, is een blad met een glad geslepen oppervlak. Dit is zeer gebruiksvriendelijk in onderhoud. U dient echter wel voorzichtig te zijn met agressieve producten zoals chloor, azijn en andere zuren. Ook frituurvet en andere oliehoudende producten kunnen vlekken geven. Verder is het verstandig om stoffen die afgeven niet te lang in te laten trekken. U moet dan denken aan: rode wijn, koffie, thee. Het aanrecht na gebruik met een afwassopje afdoen is nog steeds de beste basis! Bij het geleverde aanrecht ontvangt u ook een flesje was zodat u zelf het aanrecht in topconditie kunt houden.

Terrazzo werkbladen en aanrechtbladen


1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

Realisatie: Deactro BV